Πολιτική επιστροφής

Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν τα προϊόντα που επιθυμούν εντός 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους. Το προϊόν θα αντικατασταθεί με κάποιο άλλο ίσιας αξίας. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται μόνο σε περίπτωση που:

  •  Είναι ελαττωματικά.
  •  Δεν είναι αυτό που παραγγείλατε(διαφορά στο χρώμα,μέγεθος ή είδος)

 Σε καμία περίπτωση δε θα γίνεται δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Δηλαδή το προϊόν πρέπει: 

  •  Να μην έχει πλυθεί 
  •  Να έχει όλα τα ταμπελάκια του
  •  Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του
  •  Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απ. λιανικής πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κλπ.

Αλλαγές δεν γίνονται σε προϊόντα ειδικές κατασκευές (προϊόντα ειδικά κατασκευασμένα για τον πελάτη)

Πρίν την επιστροφή κάποιου προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9017869 ή με Email στο demirisant@yahoo.gr.

Σε κάθε περίπτωση , το κόστος επιστροφής καθώς και τα έξοδα ασφάλισης της αποστολής επιβαρύνουν  τον πελάτη.

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον δεν έχει αποσταλεί το προϊόν.Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.